2014 Buluşması Antalya'da gerçekleşti

04.04.2014

FU Avukatlarının 2014 buluşması 21-23 Şubat tarihlerinde, Antalya Su Hotel'de gerçekleşti. 

FU Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleri Kerim Oktay Yalman, Gökhan Arıkoç ve Genel Müdürümüz Ertuğrul Bul'un katıldığı 2014 Buluşması, FU'nun 2014 hedeflerinin gerçekleşmesi açısından oldukça önemli sonuçlarla tamamlandı.
Açılış konuşmasını Genel Müdürümüz Ertuğrul Bul'un yaptığı 2014 buluşması, Ertuğrul Bul'un "2013 yılı değerlendirmesi, 2014 yılı Dünya ve Türkiye ekonomisi ve genel beklentiler" sunumuyla devam etti.
 
 

Yönetim Kurulu Başkanımız Zekeriya Yıldırım yaptığı konuşmada, FU ailesinin her geçen gün büyüyen, büyük bir aile olduğunu belirterek böyle bir organizasyon ile birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

2014 hedeflerinin değerlendirildiği ve "FU'nun daha etkin çalışması için yapılması gerekenler, FU'nun etkinliğinin artırılması için FU avukatlarının ve diğer uzman personelinin rolleri ve görevleri ile sektörün güncel durumu itibarıyla alınması gereken tedbirler" başlıkları altında bir workshop gerçekleştirildi. Workshopta 15 avukattan ve diğer uzman personelden oluşan 3 grup hedeflenen duruma ulaşmak için yapılması gerekenleri ve alınacak tedbirleri kendi aralarında görüştüler. Çalışma sonuçları, gruplar adına temsilcilerin Yönetim Kurulu Üyemiz Gökhan Arıkoç'un moderatörlüğünde, tüm avukatlarımızın ve FU yönetiminin katıldığı toplantıda yeniden değerlendirildi.

 

 

 

Aynı günün akşamı gerçekleştirilen gala yemeğinin öncesinde ise FU ile çalışma süresi 5 yıl ve üzerinde olan 32 avukatımıza ve diğer uzman personelimize hizmet plaketi sunuldu.

 

 

Plaket sunumunun ardından, gala yemeği ve sanatçı Bora Öztoprak'ın müzikleri eşliğinde dans edip 2013 yılının stresini attık ve hep birlikte 2014 yılına keyifli bir başlangıç yaptık.

 

Yardım Merkezi